Certificate de Calitate

ISO 9001, ISO 14001

Certificat de URS Certifcari logo-urs-certificari-rgb-white

Pentru societatea noastră cea mai mare satisfacție este când clienții noștrii revin mulțumiți. Calitatea produselor și serviciilor oferite se garantează prin menținerea sistemului de management al calității în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001:2015.

Prin natura activităților pe care le desfășurăm putem genera un impact asupra mediului. Fiind conștienți de acest fapt societatea a implementat standardul ISO 14001:2015 prin care s-a stabilit cadrul și criteriile pe care le putem urma pentru a avea un sistem eficient de management al mediului. 

Ne asigurăm că impactul organizației asupra mediului este măsurat și îmbunătățit constant.

ISPM 15


FAO ISPM #15 este un normativ internațional pentru măsuri fitosanitare. Orice ambalaj din lemn cu grosime mai mare de 6 mm se supune acestui normativ.

Singura măsură aprobată în ce privește materialul de ambalare din lemn în România este tratamentul termic (HT).
Materialul din lemn trebuie încălzit în conformitate cu un program specific de timp/ temperatură astfel încât să se inducă în inima lemnului o temperatură de minim 56 grade celsius pentru cel putin 30 de minute.
Această încălzire se efectuează cu aport de umiditate pentru a nu deteriora materialul lemnos.

Certificat – Firmă de încredere

Firma noastră a traversat recent un proces de certificare în rândul clienților și partenerilor contractuali, având o reputație impecabilă.

 

 

 

3. anexa 2 - PROGRAM DE PREVENIRE SI REDUCERE CANTITATI DESEURI